Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Algemene voorwaarden

1. Acceptatie van de voorwaarden

Door gebruik te maken van de website aqus.be (de “Website”), stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u de Website niet te gebruiken.

2. Gebruik van de Website

U mag de Website alleen gebruiken voor legitieme doeleinden en in overeenstemming met deze voorwaarden. U stemt ermee in om geen schade toe te brengen aan de Website of deze te verstoren.

3. Privacy

Uw gebruik van de Website is ook onderworpen aan ons Privacybeleid, dat beschikbaar is op de Website. Door de Website te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en gebruik van uw informatie volgens ons Privacybeleid.

4. Intellectueel eigendom

Alle inhoud op de Website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn eigendom van AQUS of zijn licentiegevers en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag deze inhoud niet reproduceren, distribueren, wijzigen of anderszins gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AQUS.

5. Wijzigingen

AQUS behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren voor eventuele wijzigingen. Het voortgezette gebruik van de Website na wijzigingen wordt beschouwd als uw acceptatie van de bijgewerkte voorwaarden.

6. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@aqus.be.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 02-sep-2023.