Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Nieuws

Nieuwsbrief januari

Je bent kinesitherapeut of osteopaat en wil graag je behandelmethodes uitbreiden met dry needling? Je hebt reeds een korte introductie gehad tijdens je studies en je wil je hier graag in verdiepen? Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in voor onze volgende opleidingen!

Dry needling is hot. Vooral omdat het zo effectief is. Dit werd reeds bewezen door tal van studies. Je wil je patiënten zo goed mogelijk helpen en daar draagt deze methode zeker in bij. Met behulp van een speciale techniek breng je naalden in de spieren aan. Daardoor ontspannen deze snel en langdurig. Bij dry needling wordt een acupunctuurnaald gebruikt, je spuit dus geen vloeistof in de spier. Maar het is zo veel meer dan accupunctuur. We werken op triggerpoints die kortstondig de spier prikkelen. Talloze ervaringen tonen aan dat deze techniek echt helpt!

Onze opleidingen worden gegeven door docenten die gepassioneerd zijn door dry needling. De jarenlange ervaring maakt van AQUS Learning je ideale partner om deze kennis over te brengen.

Onze aanpak tijdens de opleiding is hoofdzakelijk casus- en praktijkgericht. Uiteraard hebben we het ook over de fundamenten. De voorbeelden die we dagelijks ervaren in onze praktijk en die we gebruiken tijdens de opleiding, zorgen er echter voor dat je je niet enkel tot de theorie beperkt. We leren je niet alleen hoe je in een spier moet prikken, maar bekijken dit vanuit het groter geheel. Het is belangrijk dat we je leren nadenken over wat er allemaal bij komt kijken.

Het aantal plaatsen op onze opleidingsdagen is beperkt! Dit doen we omdat onze focus tijdens het lesgeven ligt op kwaliteit.  Op deze manier behoud je het overzicht en kunnen we je ook beter persoonlijk begeleiden. We zijn hands-on met onze cursisten bezig.

We starten met de basisopleiding maar bieden je ook vervolgtrajecten aan. Zo zit je bij ons goed als je volgende stappen wilt zetten.

Als erkende dienstverlener en opleidingsinstituut zorgen we er voor dat je kan genieten van een gedeeltelijke subsidie van je inschrijvingsgeld. Doe zeker een beroep op de kmo-portefeuille voor je opleiding.

Bekijk onze geplande dry needling opleidingen. Onze aanpak en zorg voor kwaliteit zullen je zeker overtuigen!

Ook geïnteresseerd in andere cursussen? Bekijk zeker ons volledige aanbod.

Tot binnenkort op één van onze opleidingen.

Kevin Campion