Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Nieuws

AQUS Cursussen 2024

Met groot enthousiasme kondigen wij de nieuwe cursusaanbod voor 2024 aan van AQUS! Na een succesvol jaar vol groei en ontwikkeling, zijn we trots om onze nieuwe reeks van kwalitatief hoogstaande cursussen te presenteren, speciaal ontworpen voor kinesisten en osteopaten.

Ons programma voor 2024 bevat:

  • Basis: 25-26-27 april 2024 – Een diepgaande introductie in de fundamentele technieken en principes, essentieel voor elke professional in ons veld.
  • Advanced Bovenste Kwadrant: 14-15 juni 2024 – Een geavanceerde verkenning van de complexiteiten van het bovenste kwadrant, met praktische toepassingen en geavanceerde technieken.
  • Advanced Onderste Kwadrant: 13-14 september 2024 – Een intensieve focus op het onderste kwadrant, waarbij de nieuwste inzichten en behandelmethoden centraal staan.
  • Expert: 8-9 november 2024 – Deze module is bestemd voor degenen die zich willen specialiseren tot op expertniveau, met geavanceerde kennis en vaardigheden.
  • Refresher + Examen: 13-14 december 2024 en 24-25 januari 2025 – Een kans om uw kennis op te frissen en uw vaardigheden te toetsen in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Bij AQUS streven we ernaar om continu de lat hoger te leggen in professionele ontwikkeling. Onze cursussen zijn zorgvuldig samengesteld door experts in het veld en bieden een combinatie van theoretische diepgang en praktische toepasbaarheid. Ze zijn ontworpen om uw vaardigheden te verfijnen, uw inzicht te verbreden en u te ondersteunen in het leveren van uitzonderlijke zorg aan uw patiënten.

We nodigen u uit om deel uit te maken van deze spannende reis van professionele groei en specialisatie. Hou onze website in de gaten voor meer details en inschrijvingsmogelijkheden.

Samen zetten we stappen naar een nog professionelere en gespecialiseerde toekomst in de gezondheidszorg.

Wij kijken uit naar uw deelname en het samen bereiken van nieuwe hoogtes in 2024!

Met warme groeten,

Het AQUS-team