Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Lies

MEER OVER LIES

In 2019 studeert Lies af en behaalt haar masterdiploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeer optie musculoskeletale kine aan de universiteit van Antwerpen. Gedreven door haar passie voor het vak en de overtuiging dat elke patiënt de beste zorg verdient, twijfelt Lies geen moment om haar expertise verder uit te bouwen. Ze kiest voor een postgraduaat in de manuele therapie, een prestigieuze specialisatie aangeboden door het International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists (IFOMPT) aan de Universiteit van Antwerpen. Deze intensieve opleiding versterkt haar vaardigheden in geavanceerde handtechnieken, cruciaal voor het behandelen van complexe musculoskeletale aandoeningen.

Daarnaast verbreedt Lies haar kennis door deel te nemen aan cursussen kinesiotaping en een gespecialiseerde opleiding in dry needling. Deze technieken, bekend om hun effectiviteit in pijnvermindering en functieverbetering, stellen haar in staat om een breed scala aan klachten te behandelen, van sportblessures tot chronische pijnproblematiek.

Als fervente sportster legt Lies zich ook toe op sportkinesitherapie. Haar eigen ervaringen als atlete geven haar een uniek inzicht in de fysieke eisen en risico’s van verschillende sporten. Ze benadrukt het belang van preventie en gebruikt haar expertise om sporters niet alleen te helpen bij het herstel van blessures, maar ook om deze te voorkomen. Haar benadering is holistisch: ze kijkt verder dan de blessure zelf en focust op het verbeteren van de algehele fysieke conditie en bewegingspatronen van haar patiënten.

Lies is een toegewijde kinesitherapeut die continu streeft naar verbetering en innovatie in haar vakgebied. Haar uitgebreide opleiding en praktijkervaring, gecombineerd met haar persoonlijke passie voor sport en beweging, maken haar tot een uitzonderlijke professional die haar patiënten met deskundigheid en empathie begeleidt op hun weg naar herstel en optimale gezondheid.