Have a question?
Bericht verzonden Sluiten

Karen

MEER OVER KAREN

Karen, de oprichtster en hoofddocent van Prana Yoga Studio, heeft een internationale opleiding genoten als yogadocent, waarbij ze inmiddels meer dan 1000 uur aan training heeft gevolgd. Ze blijft zich voortdurend bijscholen om de diepten van de yoga te blijven verkennen.

Haar reis begon 25 jaar geleden, toen ze aanvankelijk het pad van fitness en aerobics bewandelde voordat ze zich volledig op yoga richtte. In 2006 werd ze geconfronteerd met een ziekte die haar leven veranderde. Hoewel ze al geruime tijd aan yoga deed, was dit het moment waarop ze echt de helende kracht van yoga ontdekte. Haar beoefening van Ashtanga en Vinyasa maakte plaats voor meditatie, waarin ze leerde hoe ze kon loslaten. Gedurende de 9 jaar van ziekte was yoga Karen’s trouwe metgezel en bron van steun.

Tijdens haar revalidatieperiode bleef ze yoga beoefenen, aangepast aan haar mogelijkheden, voor, tussen en na verschillende zware operaties. Stap voor stap herstelde ze en vandaag straalt Karen als een zon die warmte en inspiratie brengt aan iedereen die haar ontmoet in haar Prana Yoga Studio en elders.